Profil – A.I. GULVE A/S

Vores kompetencer

Gennem mere end 35 år har A.I. Gulve leveret kvalitetsløsninger til både private og erhvervslivet. Vi har gennem årene udviklet vores kompetencer inden for gulve, tømrerarbejde og gardiner og udfører i dag alle former for opgaver inden for fagområderne.

Vi henvender os til alle kundetyper, fra private hjem, mindre kontorer og butikker til større projekter indenfor både det private og det offentlige.

Vi tilbyder totalløsninger og vores fokus er på rådgivning, service og tilfredshed. Vi vil give vores kunder kvalitet, som en naturlig del af de totalløsninger vi leverer, herunder såvel produktet som håndværket.

Teamet der skal hjælpe Jer, består af fagligt kompetente entrepriseledere der foretager rådgivning, opmålinger m.v., samt af en række egne montører der er uddannet inden for fagområderne.

Kontakt os og lad os høre, hvordan vi kan hjælpe Jer.

Vi ser muligheder

Jeres projekt starter med en idé – i samarbejde med os bliver den til virkelighed.

Vi har erfaring og står til rådighed som sparringspartner omkring ethvert professionelt projekt og vil kunne give Jer den fornødne professionelle rådgivning, så Jeres projekt har de bedste chancer for at blive en succes. Før I vælger, kan vi rådgive Jer, så I får en individuel løsning, der matcher Jeres kreative, praktiske og økonomiske ønsker. Vi kan hjælpe Jer med kvalitets- og farveprøver, og sammen kan vi drøfte muligheder, der giver unikke og spændende løsninger.

Vi arbejder projektorienteret med enhver opgave, således at alle faser af opgaven nøje planlægges inden opstart. Dermed sikrer vi, at løsningerne svarer overens med Jeres forventninger, og at arbejdet udføres professionelt inden for de givne tidsrammer.

I projekteringsfasen medvirker vi til at skabe det overblik, der gør det muligt at virkeliggøre Jeres intentioner og således gøre en vision til virkelighed.

Fortæl os om Jeres tanker, idéer, eventuelle indretningsønsker og forventninger til slitage og levetid og brug os til drøftelser, produktkombinationer samt drifts- og vedligeholdelsesspørgsmål.

Hos os må man gerne have høje forventninger!

Kædesamarbejde

Vi er medlem af Inbogulve Erhverv, som er en sammenslutning af selvstændige gulventreprenører med 29 medlemmer fordelt over hele landet og er Danmarks bud på professionelle gulv- og gardinløsninger til erhvervslivet. Trods kædesamarbejdet er vi et selvstændigt ejet firma, men samarbejdet sikrer os absolutte fordele på pris, sortiment og kvalitet.

Udvælgelsen af leverandører er nøje afstemt efter kvalitet, priser, service, garantier og leveringssikkerhed.

Historie

Firmanavnet A.I. stammer tilbage fra 1951, hvor Alfred Iversen startede op som farve- og tapethandler.

Senere kom gulvafdelingen til med gulvbelægninger og tæpper og i 1981 blev A.I. Gulvmontering stiftet med Flemming Friis, som overtog gulvafdelingen og Alfred Iversen fortsatte med farve- og tapethandelen.

I 1989 overtog Flemming Friis hele gulvfirmaet, og ændrede navnet til A.I. Gulve, og gardin- og afslibningsafdelingen kom løbende til.

I 2001 åbnede vi en Garant detailbutik i lokalerne på Skejbyvej i Århus Nord og blev samtidig medlem af kædesamarbejdet Inbogulve Erhverv.

I 2006 overtog Karl Phillippon, tidligere ansat hos Hustømrerne A/S, firmaet og tømrerafdelingen kom løbende til.

I juni 2009 flyttede vi fra lokalerne på Skejbyvej i Århus Nord til større og ny renoverede lokaler på Sindalsvej i Risskov.

I forbindelse med flytningen lukkede vi Garant butikken ned og har i dag indrettet et showroom i vores nye lokaler, som har åbent efter aftale. Her kan I få professionel rådgivning om vores produkter og blive inspireret til den rette løsning til Jeres projekt.