Gulv – kvalitet, service og garanti – vi er specialister i gulve og sikrer dig et godt resultat

Vi køber og leverer gulve via landets største indkøbsforening Inbogulve. Det sikrer dig markedets bedste priser og det absolut største udvalg inden for gulvløsninger.

Når det kommer til dit gulv, er den rigtige gulvløsning altid individuel. Der skal bl.a. tages hensyn til belastningen, gulvets funktion, det øvrige interiør samt økonomiske ønsker. Heldigvis kan du tage os med på råd. Vi giver altid en uvildig vurdering af, hvilke løsninger og produkter, der egner sig bedst til netop dit konkrete projekt.

Vi er meget bevidste om at udvælge vores leverandører nøje. Derfor samarbejder vi kun med producenter, som lever op til vores høje krav om kvalitet, service, garanti og leveringssikkerhed. Det er din garanti for en professionel løsning.

Når du samarbejder med os, sikrer vi selvfølgelig, at der er de fornødne brandtest, hvor de kræves. Ligeledes er vi tilsluttet “byggeleveranceklausulen” for gulvprodukter, der anvendes i byggeri i Danmark (jf. § 10, stk. 4 i AB92).

I menuen til venstre kan du få inspiration til de mange forskellige typer gulvbelægning, vi tilbyder.

Specialister i gulv i Århus og omegn

Er du interreseret i at høre mere om gulve og de løsninger vi kan tilbyde, er du velkommen til at kontakte os. Vi har vores vante gang i området omkring Århus og kører gerne forbi dig til en dialog om dine drømme og visioner.